Bordbooking

Ønsker I at booke bord, kan I:

Skrive en mail til kontakt@strand-hotel.dk

Eller ringe på: +45 48 70 71 19

Køkkenet

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt, der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer.

Menukortet sammensætter køkkenchefen. Til frokost serverer han et let frokost med som du kan tage med på stranden eller spise hos os. Om aftenen serverer vi små serveringer direkte fra grillen med alt fra skaldyr til grøntsager.

A LA CARTE
Sankt Hans Aften d. 23. juni åbner vi op for sommerens a la carte på terrassen. Da sommeren på Tisvildeleje Strandhotel er travl, råder vi dem til at reservere bord på forhånd.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Åbningstider

Restauranten på Tisvildeleje Strandhotel er ofte meget velbesøgt. Derfor anbefaler vi altid vores gæster at bestille bord i forvejen, så ingen går forgæves. Udenfor sæsonen har vi større selskaber og konferencer, derfor bør man altid ringe i forvejen.

Sommerens tider
Frokost serveres fra kl. 12.00 – 14.00
Middag serveres fra kl. 18.00 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)

I sommersæsonen er restauranten åben både til frokost og til middag. Uden for sæsonen er både restaurant og hotel lukket om søndagen – ved større selskaber i og uden for sæson ring +45 48 70 71 19.