TILBUD

Nyd et afslappende ophold i hjemmelige omgivelser på Tisvildeleje Strandhotel. Efter en frisk gåtur langs vandet og en kop varm kakao er det blot at falde om på sofaen og nyde en god bog – slå kæresten i Backgammon eller forkæle dig selv med massage…

FORÅRS ESCAPADA

Nyd naturen skifte farve i den smukkeste natur; Tisvilde strand og hegn byder både på fantastiske fortællinger – smutkast & skumsprøjt – og masser af skøn frisk luft. På hotellet kan nydes en god bog – et slag Backgammon eller dybdegående massage af vores dygtige massør.

Ankomstdag
Ankomst og check ind på værelset fra kl. 14.00
Kaffe/the, varm kakao, kagebord og frisk frugt serveres på buffet fra kl. 15 – 17.00
3 retters menu serveres i restauranten fra kl. 18.30

Søndag efter overnatning i dobbeltværelse
Morgenmad serveres på buffet fra kl. 08.00 – 10.30
Senest check ud fra værelset kl. 11.00

Priser
Kr. 898 pr. person i budget dobbeltværelse
Kr. 998 pr. person i standard dobbeltværelse
Kr. 1.198 pr. person i komfort dobbeltværelse
Kr. 1.498 pr. person i Suite

Enkeltværelsestillæg kr. 300,00

Se datoerne i kalenderen

VELVÆRE

MASSAGE
Trænger du til at bringe hele dit system i balance, skal du prøve en massage hos vores massør Tine Schlüter, som er i en klasse for sig. En time hos Tine, og du kommer ud som et nyt menneske. Hun hjælper med at løsne spændinger og frigive mere energi i kroppen. Nyd det!

Priser
1/1 time kr. 650,-

Bestil tiden før ankomst eller sammen med din værelsesreservation.

YOGA
Om du har brug for et powerbreak eller en times yoga, står vi klar med yogamåtter, instruktør og dybe vejrtrækninger.

Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.
– The Bhagavad Gita

Du kan bestille en yogatime med instruktør før, under eller efter en konferencedag, så alle deltagere bliver genopladt. Eller måske bare lave et powerbreak på 20 minutter, hvor kroppen vækkes til live, hvilket skærper opmærksomheden, så I kan få det optimale ud af jeres kursusdag. Det er også muligt at bestille yoga på værelset for 1-2 gæster eller lave et reelt yogahold med op til 32 deltagere. Kroppen arbejdes grundigt igennem, og der kommer let sved på panden, så deltagerne skal være omklædt.

Påske

Vi har fyldt påsken med arrangementer der får de voksne ned i gear og børnene op at flyve.


MORGENYOGA
I påsken fredag d. 14 april, søndag d. 16 april og mandag d. 17 april.

Påsken betyder lysere tider. På strandhotellet ryster vi vinteren af os, og lader op til sommeren sammen med Nanna fra Yoga på Vesterbro. Tre morgener i påsken vil hun undervise med fokus på, at skabe en blid overgang mellem vinter og forår, når vi går fra vinterdvale mod lysere tider.

Pris: 150 kr per gang og 400 kr for alle 3 gange.
Tid: 9.00-10.30
Tilmelding: nanna@pathoftheheart.dk


DRAGEBYGNING FOR BØRN
Skærtorsdag d. 13 april
Tag børnene med til en hyggelig dag på strandhotellet og giv dem deres helt egen hjemmelavede drage med hjem. Colours By Cph sørger for fantastiske skabeloner så man kan farvelægge, og pynte sin drage, med alt fra tigerstriber til blomster – Det er kun fantasien der sætter grænser!

Kl.: 13.00-16.00
Pris: 65 kr
Alder: 4-12 år
Tilmelding: kontakt@strand-hotel.dk

YOGA FOR BØRN
Søndag d. 16 april
Børneyoga med Freja Yoginni betyder leg, gode historier og drømmerejser rundt i fantasien. Børnene øver sig på at få kontakt til åndedrættet og kroppen ved hjælp af klassiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser og vekslen mellem aktivitet og afspænding. Det er ikke nødvendigt at have prøvet yoga før, alle kan lege med.

Pris: 100 kr.
Tid: 11.00-12.00
Tilmelding: nanna@pathoftheheart.dk