Fest

Fest på strandhotellet

Vi elsker at holde fester på strandhotellet – hvad enten det er barnedåb, bryllupper, fødselsdage, konfirmationer eller firmafester. Hos os kan i holde fest i den skønne gamle sal, som i sin tid var en gammel staldbygning. I salen kan i være op til 80 gæster, ved store runde borde.

Skal hele arrangementet sluttes af med et hyggeligt morgenbord dagen efter, kan hele hotellet lejes inklusiv morgenmad for op til 48 overnattende gæster. Vi har 24 skønne værelser, i forskellige størrelser.

Vi tager også meget gerne imod mindre selskaber – vi byder velkommen i vores skønne restaurant både til frokost og aften. Her er der mulighed for private dinning i eget lokale, hvor I sidder for Jer selv.

I er meget velkomne til at kigge forbi hotellet, og få en snak med os om jeres selskab. Vi kan også kontaktes på mail kontakt@strand-hotel.dk eller telefon 4870 7119.

Ved selskaber er vores borde dækket med hvide duge, servietter, lys og hotellets blomster. Vi tager gerne imod bordplan, bordkort og bordpynt et par dage før.