Fest

Fest på strandhotellet

Vi elsker at holde fester på strandhotellet – hvad enten det er barnedåb, bryllupper, fødselsdage, konfirmationer eller firmafester. Hos os kan i holde fest i den skønne gamle sal, som i sin tid var en gammel staldbygning. I salen kan i være op til 80 gæster, ved store runde borde.

En fest på strandhotellet starter fra 800,- op til 1.500,- for voksne og børn under 12 til halv pris. Skal hele arrangementet sluttes af med et hyggeligt morgenbord dagen efter, kan alle 24 værelser lejes for 30.000,-. Det er også muligt at leje et mindre antal værelser. Alt efter behov finder vi en løsning og pris til jer. I er meget velkomne til at kigge forbi hotellet, og få en snak med os om jeres fest, eller skriv til os på kontakt@strand-hotel.dk.

På strandhotellet kunne en fest sådan her ud:
– Velkomst bobler og snacks
– Tre retters menu med tilhørende vinmenu
– Kaffe og the
– Fri bar i 3 timer, med strandhotellets drinks, øl og vand.
– Natmad
Bordene er dækket med hvide duge, servietter, lys og hotellets blomster. Vi tager gerne imod bordplan, bordkort og bordpynt et par dage før.

Når der ikke er flere gæster på dansegulvet vil baren blive lukket og der vil blive sat et mindre sortiment i stuerne til dem som holder ud til de sene nattetimer. Ønskes baren åben længere end 3 timer, koster det kr. 500,00 pr. ekstra time + forbrug.