Fester

Med gode kollegaer, dine tætteste venner eller alle du kender.

På strandhotellet kan du invitere på middag, fest og overnatning.
Vi elsker at holde fester og arbejder hårdt for, at alle får en oplevelse de sent glemmer. En fest ved stranden kan noget helt specielt på alle årstider.

Frokostselskaber

En sommerfrokost, en fødselsdag, eller bare en god dag i venners lag? I smukke omgivelser har du mulighed for, at skabe den perfekte ramme for en uforglemmelig frokost. Hos os er et frokostselskab ikke bare et måltid – det er en oplevelse. I kan slentre langs vandet, hoppe i bølgen, nyde drinks på terrassen og spille skak foran kaminilden om vinteren.

Skal du sætte den perfekte personlige ramme for dit selskab, så er du hjemme på Tisvildeleje Strandhotel. Inviter gæsterne til kl. 13.00 og nyd en frokost og eftermiddag på hotellet. Ved mindre selskaber servere vi små delikate frokostretter til deling om bordet. Det er også muligt at invitere til en 3 retters menu til frokost ved minimum 20 gæster – pris pr. person fra kr. 425,-

Ved minimum 20 personer får I eget lokale der er til rådighed frem til kl. 17.00, så der er mulighed for at slutte frokosten af med kaffe og hjemmebag.

Firmafesten

Hold jeres næste firmafest eller julefrokosten 2018 på vores lille strandhotel i Tisvildeleje. En aften ved stranden, med ild i pejsen og en skøn middag i hjemlige og personlige omgivelser.

Spis god mad, dans hele natten og stå op til nybagt brød friskbrygget kaffe. Tisvildeleje Strandhotel er perfekt til mindre virksomheder som vil gøre lidt ekstra for hinanden.