Kontakt

Kontakt

Vi er i gang med en større renovering af hotellet, hvorfor vi holder lukket til foråret 2022.

Vores booking er fortsat åben på kontakt@strand-hotel.dk og 48707119, hvor vi gerne hjælper med at booke dit næste ophold, fest eller konference.

Vi glæder os til at høre fra dig og vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen igen i foråret 2022.

Tisvildeleje Strandhotel
Hovedgaden 75
3220 Tisvildeleje

Telefon: +45 48 70 71 19
Email: kontakt@strand-hotel.dk

Receptionens åbningstider:
Mandag – Lørdag fra kl. 8.00 – 16.00
Søndag kl. 8.00 – 14.00

Uden for receptionens åbningstider vil husets værter være behjælpelige.

Kære gæst

Velkommen på Tisvildeleje Strandhotel.

Vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte dig, andre gæster og personale mod coronavirus (COVID-19). Vi følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at undgå smitte.

Grundet retningslinjer fra sundhedsstyrelsen om COVID-19, har vi iværksat en række tiltag således at vores gæster og personale, kan føle sig trygge og sikre på Tisvildeleje Strandhotel. Alle tiltag er iværksat ud fra myndighedernes anbefalinger og alt personale har fået uddybende information og instruktioner, således at alle er rustet til at følge alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.

På denne side finder du opdaterede oplysninger om hvordan vi tackler vores nye virkelighed, hvor COVID-19 er en ubuden gæst. Her kan du måske finde svar på, hvad vi gør for at reducere spredningen af virussen. 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler ligeledes at du holder dig opdateret på COVID-19-udviklingen i Danmark på  www.coronasmitte.dk.

SIKKERHED OG SUNDHED

Vores gæsters og vores personales sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi følger derfor myndighedernes anbefalinger og retningslinjer nøje. På Tisvildeleje Strandhotel byder vi alle raske gæster velkommen, men for os er det lige så vigtigt at vores personale er raske. Vi opfordrer derfor alle til at blive hjemme, hvis man oplever symptomer på sygdom – og det gælder både gæster og personale.

Håndsprit er tilgængeligt overalt på Tisvildeleje Strandhotel og bruges regelmæssigt af personalet, såvel som af vores gæster. 

Receptionen henstiller til, at gæsterne holder afstand til hinanden og personalet, når man tjekker ind og ud.

Vi går op i vores medarbejders sundhed og sikkerhed og derfor har vi indført omhyggelige rutiner for at sikre, at ingen kommer på arbejde med det mindste tegn på sygdom.

Hvis du overvejer at booke et ophold på Tisvildeleje Strandhotel, beder vi dig om at blive hjemme, hvis du har symptomer som hoste, feber eller forkølelse: du skal heller ikke besøge os, hvis du har været i kontakt med en person, der har vist sig at være smittet med COVID-19 inden for de sidste 14 dage.

Personalet på Tisvildeleje Strandhotel forbeholder sig retten til at sende gæster hjem, hvis de udviser tydelige tegn på Covid-19. Dette gør vi for at beskytte de øvrige gæster, samt vores personale.

HYGIEJNE OG RENGØRING

Vi har håndsprit til fri afbenyttelse på alle værelser, samt i alle fællesområder som reception, restaurant, bar osv.

Vi har udvidet vores rengøringsfrekvens på hele Tisvildeleje Strandhotel. Det betyder, at der er iværksat procedurer for afspritning af de arealer, der ofte berøres af gæster. Vi afspritter disse områder én gang i timen og rengører toiletter i fællesområderne hver 2. time. Værelserne rengøres dagligt.

RESTAURANT – SERVERING OG AFSTAND

Vi har reduceret antallet af borde og gæster i vores indendørs restaurant, samt på vores terrasser. Vi er meget forsigtige og sørger for 1 meters afstand mellem gæsterne.

Ved bestilling og servering af frokost, kage eller middag sørger vores tjenere for behørig afstand, for at for at beskytte både gæster og personale.

Vi har ikke længere morgenmadsbuffet, men serverer vores morgenmad på en serveringsbakke der står på jeres anviste bord i restauranten.

Vi pakker gerne madkurv til frokost, hvis vores gæster ønsker at spise andre steder end i vores restaurant eller på vores terrasse. Hvis du vil have madkurven med på en længere tur, kan cykler lejes i receptionen. 

Vi modtager ikke bestillinger i baren. Bestillinger modtages kun ved bordet i restauranten eller på terrassen.

MØDER PÅ TISVILDELEJE STRANDHOTEL

Det er sikkert at afholde møder og konferencer i mødelokalerne på Tisvildeleje Strandhotel. Alle mødelokaler holdes lukkede for øvrige gæsters færden på hotellet. Mad og øvrig forplejning serveres i lokaler, hvor der kan holdes afstand til de øvrige gæster.

Alle anbefalede retningslinjer om at være rask, vaske hænder og holde afstand til hinanden, gælder naturligvis også når der afholdes møder på Tisvildeleje Strandhotel. Kontakt derfor receptionen på kontakt@strand-hotel.dk  eller på telefon +45 48 70 71 19, hvis du ønsker at høre mere om lokalestørrelser og hvordan vi kan skræddersy et møde med god afstand.

I øjeblikket anbefaler vi at reducere antallet af gæster i vores mødelokaler, således at vi har mulighed for, at tilbyde jer den anbefalede afstand i mellem hver deltager.

FEST PÅ TISVILDELEJE STRANDHOTEL

Vi følger løbende regeringens retningslinjer for, hvor mange man må samles ad gangen. Da det i øjeblikket ikke er muligt at samle større grupper af mennesker i samme lokale, anbefaler vi at booke hotellets lokaler til festlige sammenkomster senere på sæsonen. Kontakt os gerne

på kontakt@strand-hotel.dk  eller på telefon +45 48 70 71 19. 

GENERELLE RÅD

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

– Vask hænderne ofte med sæbe og varmt vand i mindst 30 sekunder. Brug håndsprit som et supplement.

– Undgå at røre ved øjne, næse og mund

– Undgå at give hinanden hånden når man hilser

– Undgå større forsamlinger

– Bliv hjemme, hvis du er syg

– Ældre og kronisk syge – hold afstand og bed andre tage hensyn

– Host og nys altid i ærmet eller i et papirlommetørklæde

Lad os passe på hinanden – så vi kan nyde solen, udsigten og naturen – sammen, men på afstand.

Sommerhilsener fra

Personalet på Tisvildeleje Strandhotel