Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt, der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer.
Til frokost griller vi burgere, enten vegetar med portobello bolle eller med grillet oksekød, som kan tages med på stranden eller spises hos os.
Om aftenen serverer vi fire retter direkte fra grillen, som deles med bordet:
Grillet blomkål – hollandaise – urter
Kalvebryst – spinat – persille – bacon
Nye kartofler – kryddersmør – havesyre – hasselnødder
Tomat – nye løg – rygeost – dild
285,-
Dagens dessert eller dagens ost
65,-
Vi slukker tørsten i 2 slags Sangria, en lys og en mørk, serveret i kander.
Den lyse er lavet på cava med dansk rabarber, fersken og citron. Den mørke er en klassisk sangria på rødvin, men tilsat danske hindbær, brombær og vanilie
Frokost serveres fra kl. 12:00-15:00, torsdag til søndag.
Aftenmenuen serveres hver dag i ugen i 3 seatings:
Kl. 17:30, kl. 19:00 & kl. 20:30, men I er altid velkommen til at kigge op.
Restauranten på Tisvildeleje Strandhotel er ofte meget velbesøgt. Derfor anbefaler vi altid vores gæster at bestille bord i forvejen, så ingen går forgæves.
Ønsker I at booke bord, kan I:
Skrive en mail til kontakt@strand-hotel.dk
Eller ringe på: +45 48 70 71 19