Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider i restauranten

Restauranten er åben Torsdag, Fredag og Lørdag fra kl. 17.30 til 21.30

Menukort

Forretter:

Stegt kammusling – sauteret spinat – hummerbisque – dild 145,-

Oksecarpaccio af mørbrad – asiatisk mayonnaise – forårsløg – sesam- chili – pistacie 140,-

Hovedretter:

Stegt Oksemørbrad – urte pommes Anna – morkel sky – voksbønner 275,-

Helstegt pighvar – muslinge fumé – kantareller – mini majs 275,-

Svampe toast – sæsonens svampe – syltet rødløg – kørvel (vegetar) 195,-

Desserter:

Creme brulee – ananas sorbet – karamelliseret ananas smagt til med rom 95,-

Gateau Marcel- passionsfrugtsorbet – hvid chokolade – svesker i passion og cognac 95,-

3 retter 415,-

Spørg personalet om allergener

Book bord her – Bordbooking