Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider fra 1. september 2019
Torsdag til lørdag fra kl. 17.30 til 21.00. 
Vi holder lukket i januar måned.

Menukort

Forretter
Stegt blæksprutte – chorizo – creme fraiche – spidskål – agurk 125,-
Cremet muslinge suppe – kartoffel – gulerod – pastis 125,-
Sauterede svampe – brioche – svampeskum – syltede løg 125,-

Hovedretter
Pastarisotto – hummer – kammuslinger – rejer – vesterhavsost – tomat 265,-
Presa af sortfodsgris – bønner – ventreche bacon – stegesky med oliven og saltet citron 255,-
Farseret vagtel – sort trompetsauce – pomme gaufrettes – løgpuré – brøndkarse 255,-

Desserter
Cookie af valnød med blåbær og cremet vanilleparfait 95,-
Tarte tatin af fersken – hindbærsorbet – vaniljeskum 95,-

Vælg tre retter for 415,-

Book bord her – Bordbooking