Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider i restauranten 2020
Aftenrestauranten er åben fra kl. 17.30 til 21.00 torsdag, fredag og lørdag.

Fra 11. juni og frem til 31. august er aftenrestauranten åben alle ugens dage.

Frokostrestauranten åbner alle ugens dage fra den 19. juni 2010

Fra 1. september og frem til 13. december er aftenrestauranten åben torsdag, fredag og lørdag.

For større selskaber udenfor almindelige åbningstider i restauranten, beder vi jer kontakte os på 4870719

Menukort

 

Forretter:

Hvidvinsdampede blåmuslinger 135,-

Tun tatar – yuzu dressing- forårsløg – ristet sesam – syltet sennepskorn 135,-

Oksecarpaccio serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus og rucola.135,-

Hovedretter:

Stegt oksebavette

Eller

Stegt havtaske med barbecue

195,-

Tilbehør 95,- pr. stk.

Tomat salat med pesto – 36 måneders parmesanost.

TSH Fries – aioli .

Fersken salat – advocado – chili – mynte – ristet pistacie

Nye kartofler stegt i andefedt – rosmarin – revet gryere

Stegt ratatouille med basilikum og feta

Radicchio salat – stegt Polenta- oliven – stegt chorizo

Desserter:

Creme bruleè. 95,-

Luftigt koldskål – med crumble – danske jordbær – basilikum. 85,-

Book bord her – Bordbooking