Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider fra 1. september 2019
Torsdag til lørdag fra kl. 17.30 til 21.00. 
Vi holder lukket i januar måned.

Menukort

Forretter
Stegt kammusling – sauce nage – ørredrogn – sauteret spinat – urtesalat 125,-

Rørt tatar af oksemørbrad – Karl Johan mayonnaise – syltede løg – brøndkarse – flæskesvær – persillestøv 125,-

Hovedretter
Stegt oksebavette – kartoffelkroket med oksehaler – rødvinssauce med røget marv – dampet broccolini 265,-

Stegt havtaske – kantareller – violette kål – muslingefumé 255,-

Desserter
Chokoladefondant med syltet blomme i Madeira – vanilleis – kaffebønnecrumble 85,-

Mazarinkage – hindbærsorbet – italiens marengs – hindbærstøv 85,-

Book bord her – Bordbooking