Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider i restauranten 2020


Aftenrestauranten er åben fra kl. 17.30 til 21.00.

Fra 11. juni og frem til 31. august er aftenrestauranten åben alle ugens dage.

Fra 1. september og frem til 13. december er aftenrestauranten åben torsdag, fredag og lørdag.

Menukort

(Fra kl. 17:30 – 21:30)

Ekstravagance:

Rogn Caviar – 30 g med sprødt og godt 500,-

Forretter:

Ceviche af havkat – agurk – kærnemælk – dild – peberrod – chili – pistacie 135,-

Håndskåret tatar af velhængt inderlår – pebermayonnaise – tomat – syltet perleløg 140,-

Stegt jomfruhummer – spinat – beurre blanc sauce med rogn baerii caviar 145,-

Hovedretter:

Krogmodnet ribeye – trøffel fries – spæde salater – tomatiseret bearnaisesauce 285,-

Helstegt rødtunge – små kantareller – blanquette sauce på limfjordsmuslinger 290,-

Stegt polenta – små kantareller – majs – saltet citron (vegetar) 210,-

Desserter:

Citronfromage – hindbærsorbet – sæsonens bær – crumble 95,- Gateau Marcel – passionsfrugt sorbet – syltet kirsebær 95,-

3 retter 415,-

Spørg personalet om allergener

Book bord her – Bordbooking