Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider i restauranten 2020
Aftenrestaurant fra kl. 17.30 til 21.00
14. februar åbent fredage og lørdage.
9. april åbent torsdage, fredage og lørdage.
1. juni og frem til 31. august åbent alle ugens dage.
1. september og frem til 13. december åbent torsdage, fredage og lørdage.

Frokostrestauranten åbner alle ugens dage fra 1. juli – vi glæder os til at se Jer.

Fællespisninger på Tisvildeleje Strandhotel
Henover året vil vi løbende invitere til fællesspisninger på strandhotellet. Årets første løber af stablen den 5. april kl. 17.30, hvor vi inviterer indenfor for at byde Påsken velkommen.

Sankt Hans aften, håber vi også at I har lyst til at komme og spise sammen med os, inden I skal ned og se bål på stranden. Det sker den 23. juni ligeledes kl. 17.30.

Menukort

Forretter
Stenbiderrogn på Rösti – Røget Stenbider – Krydderurtesalat – Sour Creme 135,-
Hvidvinsdampede Blåmuslinger med TSH fries – Safran Aioli 135,-
Rødbede tartar med syltede sennepskorn – Selleri – Rygeost creme – Rodfrugt chips 125,-

Hovedretter
Oksebavette – Grillet syltet peberfrugt – Sherrysauce – Pommes Dauphinoise – spæde salater 265,-
Stegt Vesterhavstorsk – Fiske fumé – rosenkål med ventreche bacon – Saltet citron 265,-

Desserter
Æbletærte med kondenseret mælk – Hvid chokolade – Pistacie – Vanilieis 95,-
Ost med sødt og sprødt 110,-

Vælg tre retter for 385,-

Book bord her – Bordbooking