Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Restauranten er åben Onsdag, Torsdag, Fredag og Lørdag fra kl. 17.30 til 21.30

Snacks til drinks og bobler:

2 stk. Gillardeau østers anrettet med syre og knas 125,-

Røgede mandler 50,-

Trøffelchips 55,-

Oliven med citron skal 45,-

Forretter:

 Stenbiderrogn på hvide asparges – rømørejer – luftig sauce mousseline – sprød rug – dild 165,-

Carpaccio på oksemørbrad – tomat variation – tomatiseret mayonnaise –

vild rucola – gammel knas 155,-

Rødbede tatar – syltede senneps korn – rygeostcreme – rodfrugt chips – karse (vegetar) 145,-

Hovedretter:

Helstegt Slethvar – mini fennikel – nye kartofler med sennepskorn – nye løg –  

sauce på blåmuslinger – friske urter 275,-

Stegt oksebavette – grønne asparges – ærter – nye kartofler – karotter –

cremet sherry sauce 285,-

Gratinerede hvide asparges – sauce mousseline – asparges salat –

ramsløg pesto – sprød rug (vegetar) 195,-

Desserter:

Creme brulee – rabarber – brændt hvid chokolade – vanilje is  95,-

Chokolade fondant – passions coulis – ananassorbet – knas – syrlige urter 95,- 

Vælg 3 retter for 425,-

Spørg personalet om allergener

Book bord her – Bordbooking