Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider fra 1. september til 14. juni
Torsdag til lørdag fra kl. 17:30 til 21:00. 
Morgenmad torsdag til lørdag fra 8.00-10.00
Vi holder lukket i januar måned.

Åbningstider fra 15. juni til 31. august
Restauranten har åbent alle ugens dage fra kl. 12.
Morgenmad alle dage fra 8.00-10.00

Menukort
Frokost fra kl. 12-15

Salade nicoise tun – æg – oliven – salat – grønne bønner – 135 ,-
Salade chevre chaud bitre salater – vinagrette – 125,-
Gillardeau østers rødvinseddike – løg – citron – Tabasco 1 stk. 35,-/6 stk. 200,-
Stegt oksebavette TSH fries – grøn salat – kryddersmør – 235,-
Røgede pil-selv rejer citronmayo – urter – grillet brød 130,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger 130,-
Børn under 12 år Grillpølse fra Kødsnedkeren med kartoffelsalat 95,-

Menukort
Aften fra kl. 17.30 – 21.30

Forretter
Ceviche på havkat – agurk – koriander – lime – chili 125,-
Friterede lammebrisler med myntesauce 125,-
Røgede pil-selv rejer – citronmayo – urter – grillet brød 130,-
Gillardeau østers – rødvinseddike – løg – citron – Tabasco 1 stk. 35,-/6 stk. 200,-
Hvidvinsdampede økologiske blåmuslinger 130,-

Aften Grill
Aften Grill Stegt oksebavette 170,-
Jomfruhummer 170,-
Surf & Turf 300,-
Børn under 12 år – grillpølse fra Kødsnedkeren med kartoffelsalat 95,-

Tilbehør Aften Grill 85,- pr. stk.
Grillede nye danske kartofler – chorizo – syltede løg – gorgonzola
Salat med fersken – avocado – chili – mynte – pistacie
TSH Fries (piment – hvidløg – persille)
Danske blandede tomater – cremet mozzarella – basilikumpesto
Majs – sauteret med smør og estragon
Grillet rød peberfrugt med syltet chili – citronskal – hvidløg
Danske ærter – ventreche bacon – hjertesalat
Pastarisotto – parmesan – squashsalat

Desserter
Cheesecake – danske jordbær – krystalliseret hvid chokolade 95,-
Creme brulée – syltede rabarber – is og knas 95,-

Book bord her – Bordbooking