Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider i restauranten 2020


Aftenrestauranten er åben fra kl. 17.30 til 21.00.

Fra 11. juni og frem til 31. august er aftenrestauranten åben alle ugens dage.

Fra 1. september og frem til 13. december er aftenrestauranten åben torsdag, fredag og lørdag.

Menukort

(Fra kl. 17:30 – 21:30)

Forretter:

Ceviche af havkat – agurk – kærnemælk – dild – peberrod – chili – pistacie 135,-

Håndskåret tatar af velhængt inderlår – pebermayonnaise – tomat – syltet perleløg 140,-

Jomfruhummer i kataìfi – tomat variation – Rossini caviar – tomat consommè – verbena 145,-

Hovedretter:

Krondyrfilet – pommes mousseline – vildt på crouton – stegte skorzonerrødder – vildt sauce med sort trompet og bagte vindruer 295,-

Skindstegt sandart – julienne af selleri – gulerod – fiskefumè – grøn olie 290,-

Confiterede jordskokker – stegt grønkål – syltede græskar – pinjekerner – brunet smør 210,-

Desserter:

3 slags oste med sødt og sprødt 115,-

Chokolade fondant – cognac syltede svesker – cremet vaniljeis – crumble 95,-

3 retter 415,-

Spørg personalet om allergener

Book bord her – Bordbooking