Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider i restauranten

Fra 11 februar 2021 er restauranten åben torsdag, fredag og lørdag kl. 17.30 til 21.30.

Menukort

(Fra kl. 17:30 – 21:30)

Forretter:

Håndskåret tatar af velhængt inderlår – vagtelæg – parmesan – radiser – senneps aioli – syltet senneps korn – karse 145,-

Rømø rejer – glaserede hvide asparges – sauce mousseline – dild 135,-

Smørpocherede courgetter – dild emulsion – ristet pistacie – revet havgus (vegetar) 125,-

Hovedretter:

Stegt Oksebavette – grønne asparges – karotter – urte Pommes Anna – morkler 275,-

Stegt havtaske –  nye kartofler – ventrechè bacon – muslingefumé – friske ærter 275,-

Gratinerede hvide asparges – sauce mousseline – asparges salat – ramsløg pesto –  sprød rug (vegetar) 195,-

Desserter:

Fudge cake – hvidchokolade mousse – passion coulis – brombær 95,-

Citron fromage – makroner – jernurt støv – rød skovsyre – hindbær 95,-

3 retter 415,-

TILVALG:

Ostebræt med sødt og knas 135,-

Spørg personalet om allergener

Book bord her – Bordbooking