Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Frokost

Fra kl. 12:00-15.00

Aften

Fra kl. 17:30 – 21:30

Snacks til drinks og bobler:

Røgede mandler 50,-

Trøffelchips 55,-

Oliven med citronskal 45,-

Menu:

4 stk. Gillardeau østers – agurk – sort sesam – yuzu wasabi dressing 195,-

– top dine østers med Baerii Caviar – tillæg 45,- pr. østers

Rossini Baerii Caviar 10g – blinis – purløg – creme fraiche 250,-

Salade Niscoise – tun – smilende æg – bønner – oliven – bitre salater 165,- (kun frokostkort)

Carpaccio på oksemørbrad – trøffelmayonnaise – pinjekerner – bitre salater 185,-

Gratineret gedeost – grøn salat – honning ristede nødder – balsamico (vegetar) 165,-

1/2 grillet hummer – aioli – citron – grillet brød – sommer grønt 285,-

1/1 grillet hummer – aioli – citron – grillet brød – sommer grønt 535,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger – TSH fries 245,-

Stegt okse bavette – TSH Fries – trøffel mayonnaise – sommer grønt 285,-

Smørstegt hel rødtunge – nye danske kartofler – muslingesauce – sommer grønt 275,- (kun aftenkort)

Skaldyrsfad:

1/2 grillet hummer – 2 stk. Gillardeau østers – Madagascar rejer – krabbekløer

Chipotle – mayonnaise – aioli – grøn salat – grillet brød

595,- pr. Person

Tilkøb til skaldyrsfad:(+10g Oscietra Rossini Caviar 220,-)

Desserter:

Danske jordbær – mandelbund – karamelliseret hvid chokolade – koldskålsis 95,-

Cheesecake – bagte skovbær – hyldeblomst – jordbær sorbet 115,-

Spørg personalet om allergener

Book bord her – Bordbooking