Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider fra 1. september 2019
Torsdag til lørdag fra kl. 17.30 til 21.00. 
Vi holder lukket i januar måned.

Menukort

Forretter
Jordskokkesuppe – hummer – broccoli og æble – hummerglace – sprødt 125,-

Tourte med vildt – Karl Johan – Sherry sauce – rødbede – julesalat 125,-

Hovedretter
Oksemørbrad fra Kødsnedkeren – kartoffel fondant – trøffelsauce – sauteret spinat – revet trøffel 265,- (Stegt foie gras tillæg 35,-)

Bagt torsk – lardo – muslingesauce – sauteret palmekål – confiterede jordskokker 255,-

Desserter
Pandekage med karamelliseret pære og orange karamel sauce – ristede mandler – vaniljeis 95,-

Gâteau Marcel – chokoladeis – syltede kirsebær – crumble 95,-

Vælg tre retter for 385,-

Book bord her – Bordbooking