Restauranten

Restauranten

Maden er noget af det, der kræses meget om på Tisvildeleje Strandhotel. Alt der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er rustik, frisk og hjemmelavet, hvilket på Strandhotellet betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer. Menuen er sammensat af strandhotellets køkkenchef, Jacob Høyer.

På strandhotellet spiser i oppe i vores restaurant, eller udenfor på vores terrasse, når vejret tillader det. Vil I bare sidde og hygge med en varm kop kaffe, et godt glas vin eller en kold øl – så er I altid velkommen til at kigge op til os, og nyde udsigten over Tisvildeleje, enten indenfor ved pejsen eller udenfor på vores terrasse.

Åbningstider i restauranten

Fra 22 juni 2021 er restauranten åben fra kl. 12.30 til 21.30 alle dage.

Menukort fra kl. 12.30 til 21:30

Forretter:

4 stk. østers Gillardeau – yuzu wasabi – kærnemælk emulsion 185,-

Top dine østers med Rossini Caviar – tillæg kr. 45,- pr. østers

Rossini Caviar Baerii – 10 g med cremet og sprødt 250,-

Ceviche af rødfisk – agurk – kærnemælk – dild – chili – pistacie 145,-

Gratineret gedeost – grøn salat – honning ristede valnødder – balsamico 135,-

Oksecarpaccio af mørbrad – trøffel mayonnaise – bitre salater – parmesan – ristede pinjekerner 140,-

Hovedretter:

Hvidvinsdampede blåmuslinger – TSH fries 225,-

Stegt Oksemørbrad – TSH Fries – estragon mayonnaise – rødvinsglace 275,-

Helstegt rødtunge – nye danske kartofler kogt med løvstikke – luftig persillesauce 265,-

Tilvalg:

Salat med fersken – avocado – chili – mynte – pistacie 65,-

Danske blandede tomater – cremet burrata – pesto – pinjekerner 65,-

Hovedsalat med syrnet fløde – radiser – håndpillede danske ærter 65,-

Desserter:

Rødgrød med fløde – karamelliseret hvid chokolade 95,-

Luftig koldskål – makroner – danske jordbær – basilikum 95,-

Vaniljeis – danske jordbær – passion coulis – hvid chokolade 95,-

Spørg personalet om allergener

Book bord her – Bordbooking