Værelser

Værelser

Suiten

DEN HELSTØBTE OPLEVELSE MED SKØN UDSIGT OG BALKON
Strandhotellets største værelse med skøn balkon og udsigt til vandet. Suiten er rummelig og værelset bliver også brugt til brudesuite. På badeværelset finder I lækre produkter fra Rudolph Care, som også kan købes på hotellet. Tjek ind på værelset fra kl. 15:00 og ud senest kl. 11:00. Morgenmad er inkluderet i prisen og serveres i restauranten fra kl. 8:00-10:00.

Superior Værelse

KLASSISK STRANDHOTEL
Værelserne er rummelige og med delvis eller ingen havudsigt. På badeværelset finder I lækre produkter fra Rudolph Care, som også kan købes på hotellet. Tjek ind på værelset fra kl. 15:00 og ud senest kl. 11:00. Morgenmad er inkluderet i prisen og serveres i restauranten fra kl. 8:00-10:00.

Standard Værelse

HYGGELIGT OG CHARMERENDE
Værelserne er indrettet med alt hvad du behøver. Der er lagt vægt på små fine detaljer og det simple liv, med havet som nabo. På badeværelset finder I lækre produkter fra Rudolph Care, som også kan købes på hotellet. Tjek ind på værelset fra kl. 15:00 og ud senest kl. 11:00. Morgenmad er inkluderet i prisen og serveres i restauranten fra kl. 8:00-10:00.

Standard Værelse med delt badeværelse & toilet 

SMÅT MEN GODT
Værelserne er indrettet med alt hvad du behøver. Der er lagt vægt på små fine detaljer og det simple liv, med havet som nabo. Værelset er med stort delebadeværelse. På badeværelset finder I lækre produkter fra Rudolph Care, som også kan købes på hotellet. Tjek ind på værelset fra kl. 15:00 og ud senest kl. 11:00. Morgenmad er inkluderet i prisen og serveres i restauranten fra kl. 8:00-10:00.